GKHero pro | Hero Kakel
Denna sida använder cookies (läs mer). Du accepterar detta genom att fortsätta använda webbplatsen. Stäng rutan / acceptera.
tatskikt, fix

GKHero pro

Tätskikt & fix

3 system – 1 leverantör

2K–system
F–system (folie/duk)
R–system (rollbart)

GKHero pro’s alla system uppfyller kraven på vatten- och ångtäthet i BBR, Boverkets Byggregler och Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV 15:1. Systemet är testat enligt riktlinjer i ETAG 022 och godkänt av Byggkeramikrådet.

Regler & montering
Reglerna och monteringsanvisningarna gäller för funktion och applicering på olika underlag och kan tillämpas, var och en för sig eller i kombination. Detta då kakel, klinker, mosaik, natursten, glas och liknande produkter ska utgöra ytskikt på golv och väggar i våtrum, såsom badrum och duschrum i bostäder eller utrymmen med motsvarande vattenbelastning.

Förutsättningen för ett lyckat tätskiktsarbete är att monteringsanvisningarna och BBV 15:1 följs. Det innebär att vi som materialleverantör tar ansvar för att systemen fungerar om arbetsutförandet också varit enligt branschreglerna och våra monteringsanvisningar.

Ånggenomgångsmotstånd
GKHero pro 2K-system och GKHero pro F-system har ett ånggenomgångsmotstånd på ca 3 200 000 s/m. GKHero pro R-system har ett ånggenomgångsmotstånd på ca 1 900 000 s/m.

Monteringsanvisningar:
Monteringsanvisning 2K-system
Monteringsanvisning F–system (folie/duk)
Monteringsanvisning R–system (rollbart)

Referensobjekt >

Inspiration >


Offertförfrågan