Kakel & klinker i Kungsbacka & Göteborg - Hero Kakel
Denna sida använder cookies (läs mer). Du accepterar detta genom att fortsätta använda webbplatsen. Stäng rutan / acceptera.

KAKEL- & KLINKER BUTIKEN I KUNGSBACKA UTANFÖR GÖTEBORG

Kakel, klinker och granitkeramik är det vi arbetar med varje dag och det vi kan allra bäst. Hos oss i Kungsbacka finner du ett noga utvalt sortiment och kunnig personal som hjälper dig och ger tips och råd. Söker du kakel, klinker och granitkeramik så är ett besök hos oss på Hero Kakel ett måste. Vår inspirerande butik finner du i Kungsbacka utanför Göteborg. 

Kakel & klinker för alla projekt

Kontakta oss och boka ett personligt möte på plats i vår butik i Kungsbacka söder om Göteborg. Genom vår kunskap kan vi då hjälpa er med just ert projekt, allt från kakel till kök till kakel och klinker till ett helt hus. Tillsammans väljer vi ut plattor och ni får självklart ta med er prover hem. Vårt mål är att ni ska bli nöjda med ert projekt!

Vi har ett stort lager på ca 50 000 m² för direktleverans vilket innebär att du kan påbörja din renovering redan samma dag.

Att erbjuda miljögodkänt material är viktigt för oss. Stora delar av vårt sortiment av kakel, klinker och granitkeramik är godkänt av Byggvarube­dömningen och SundaHus.

Läs mer Läs mindre

Personal med lång erfarenhet och hög kompetens


Stora lager för direkt leverans


Hög kvalitet till bra pris


Kunden är alltid i fokus