Om oss | Hero Kakel
Denna sida använder cookies (läs mer). Du accepterar detta genom att fortsätta använda webbplatsen. Stäng rutan / acceptera.

Kakel för alla projekt

Vi arbetar med material som är hårt, tungt och som har vassa kanter; men det är inte så vi är. För oss är det de mjuka värdena som är viktigast. Vårt mål är att alltid tillgodose dig som kund och hitta lösningar för just ditt projekt. Att renovera och bygga nytt innebär många val och flera olika önskemål som ska uppfyllas. Vi vet att det är lätt att gå vilse i djungeln av produkter så därför finner du hos oss ett noga utvalt sortiment av kakel, klinker och granitkeramik. I och med att vi har nästintill allt på lager så kan du i princip påbörja ditt projekt redan samma dag, välkommen till oss! 

Leveransvillkor
 

HÅLLBAR UTVECKLING

Vi kan med stor glädje konstatera att våra plattor blir bättre för varje år som går. De gångna åren har vi lagt stort fokus och mycket arbete på att miljömärka vårt kakel, klinker och granitkeramik. Vi kommer även att utveckla vårt miljöarbete ytterligare framöver. Våra producenter har varit lyhörda, anpassningsbara och mött våra miljökrav väl. Detta har lett till stora framsteg med vårt miljöarbete och många lyckade miljömärkningar. Ni kan med gott samvete välja vårt kakel, klinker och granitkeramik som har högsta miljögodkännande från både Byggvarubedömningen och SundaHus.

 

Vår Affärsidé

Vi erbjuder alla våra kundsegment kakel, klinker och granitkeramik till bra priser. Med våra stora lager kan vi jobba med snabba leveranser, personlig service och smarta lösningar till alla typer av projekt. 
 

GKHero pro - Monteringsanvisningar

Monteringsanvisning 2K-system
Monteringsanvisning F–system (folie/duk)
Monteringsanvisning R–system (rollbart)