3D Ritning | Hero Kakel
Denna sida använder cookies (läs mer). Du accepterar detta genom att fortsätta använda webbplatsen. Stäng rutan / acceptera.

3D RITNING

Vi ritar upp ditt nya badrum i 3D-miljö

Dags att renovera badrummet i hemmet? Ett trivsamt och fräscht badrum ger hela bostaden ett lyft och höjer värdet på ditt hem. Ibland kan dock val av design vara knepigt och det kan vara svårt att föreställa sig hur slutresultatet med ditt nya badrum kommer att bli.

När du renoverar ett badrum är det särskilt viktigt att allt blir rätt. Både av estetiska och ekonomiska skäl eftersom ett nytt badrum ofta är en betydande investering, vilket gör att du såklart vill ha det resultat som du har tänkt dig. Inför renoveringen kan det därför vara en god idé att rita upp ditt planerade badrum i 3D-miljö för att få en bild över hur det färdiga resultatet kommer att se ut. Detta kan vi hjälpa dig med!

Allt du behöver göra är att mäta upp ditt badrum. Därefter hjälper vi dig med val av plattor och badrumsinredning utifrån dina specifika önskemål. Vi levererar sedan en ritning med en högkvalitativ och detaljerad 3D-bild över hur ditt nya badrum kommer att se ut. Detta är ett uppskattat hjälpmedel eftersom det ger dig en realistisk känsla av hur det färdiga resultatet faktiskt kommer att bli. 3D-miljön skapar verklighetstrogna bilder och ger en detaljrikedom som du aldrig hittar hos vanliga ritningar. Kanske tvekar du mellan ett par olika designer gällande kakelplattor, badkar eller dusch och andra detaljer? Genom att använda vår tjänst kan valet bli enklare och du kan komma vidare i renoveringsprocessen. Det är även möjligt att prova olika alternativ av badrumsmöbler för att se vilka effekter det får och vad du gillar allra bäst. För att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service, boka ett möte med en av våra säljare så hjälper vi dig att visualisera ditt drömbadrum.

Välkommen in till vår kakelbutik i Kungsbacka utanför Göteborg! Besök oss redan idag eller kontakta oss via telefon eller e-post, vi finns här för att hjälpa dig!

 

KONTAKTA OSS FÖR 3D RITNING AV DITT BADRUM

Namn

E-post

Rubrik

Meddelande